Active Sport har tilbudt kurser, ture, udlejning og salg af dykkerudstyr siden 1998. Vores mål er ikke at sælge meget eller billigt, men at råde dig som kunde, til at gøre det valg, som du har behov for. Vi har en del forskelligt udstyr og der er mulighed for at prøve en del af det. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få råd og vejledning.

Vi tilbyder:

- PADI kurser, prøvedyk og polterabenddyk.

-Ture i ind og udland, bl.a. 1-2 Liveaboards til Rødehavet om året, uanset deltagerantal, vi aflyser normalt ikke ture. Hvis du ønsker en tur, så kontakt os og vi prøver at lave den. Både for begynder og videregående, her er plads og tid til alle.

-Udlejning af udstyr, hvis du har certifikat, så kontakt os for evt. leje af udstyr eller afprøvning af udstyr, eksempelvis afprøvning af tørdragt eller andet, vi bor tæt på Halskov Færgehavn som er max. 10 meter dyb, dette steds er perfekt til udstyrsafprøvning.

-Salg af udstyr, vi sælger en del forskellige mærker, da vores erfaring er, at en enkelt leverandør ikke kan levere en fuld linie af udstyr og vi er alle forskellige.

Se mere på de respektive sider.

Vores filosofi er, nu flere der dykker, nu flere har vi at hygge med.

Active Sport Dykning Dahab Liveaboard